SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐ KUKÁK KERÜLNEK KIOSZTÁSRA

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás a hulladékszállítási közszolgáltatást igénybe vevő, lakó-és ingatlantulajdonosok számára díjmentesen 1 db új, tájékoztató matricával ellátott 120 literes hulladékgyűjtő edényt biztosít a vegyes szeletív hulladékok (műanyag, fém, apró papír, stb.) gyűjtéséhez. A gyűjtőedény kizárólag szelektív hulladékok gyűjtéséhez használható.

A gyűjtőedény átvételének módjáról a területileg illetékes Önkormányzat nyújt bővebb tájékoztatást.

Amennyiben valaki nem tud személyesen megjelenni, a gyűjtőedényt az általa adott, 2 tanú aláírásával ellátott meghatalmazással rendelkező más személy is átveheti.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a VHG Nonprofit Kft. 2021. január 1. napjától a háztartásoknál keletkező szelektíven gyűjtött hulladékot (kivétel a nagyméretű kartonpapír) kizárólag a hulladékgyűjtő edényből fogja elvinni.
Amennyiben a hulladék mennyisége meghaladja a gyűjtőedény űrtartalmát, úgy a többlet hulladékot mennyiségi korlátozás nélkül megfelelő teherbírású, maximum 120 literes műanyag gyűjtőzsákban lehet mellé kihelyezni, a kartonpapírokat pedig kötegelve.
A szelektív üveg hulladékok elszállítása a korábban megküldött tájékoztatásnak megfelelően, változatlan formában történik.