Velencei ügyfélszolgálati iroda zárva tart

Tájékoztatjuk, hogy 2018. július 18. - 2018. augusztus 15. között a Velencei ügyfélfogadás szünetel. Kérjük, hogy addig a hulladékszállítással kapcsolatos ügyeiket a 2484 Gárdony, Gárdonyi G. u. 34-38. szám alatt lévő ügyfélszolgálaton tegyék meg. Hétfő: 8-12;  Szerda: 7-19;  Péntek 8-12 időpontokban.

2018. évi Naptárak

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy a 2018-as évre vonatkozó hulladéknaptárak frissítésre kerültek honlapunkon. A szállítás időpontjait településenként, a hulladékszállítási naptárunk tartalmazza, amely a Címlapon található Településkeresőn keresztül érhető el.  

Gyúrói és Martonvásári szelektív hulladékgyűjtő áthelyezésre került

Felhívjuk figyelmüket, hogy ideiglenes jelleggel áthelyezésre kerültek az alábbi szelektív hulladékgyűjtő szigetek: A szelektív hulladékgyűjtő konténerek új helye: Martonvásár, Dózsa György út 6. (TSZ udvar). A szelektív hulladékgyűjtő konténerek új helye: Gyúró, Rákóczi út 51. (Rózsa Söröző)

Zöld hulladék matricával kapcsolatos információ

A zöld hulladék matricákkal kapcsolatos észrevételeit: a matrica pótlásokat március 31-ig áll módunkban fogadni. Ezt követően, a zöld hulladék szállítás megkezdődik, ebből adódóan nincs lehetőség a matrica pótlásra, erre az előző években is felhívtuk figyelmüket a tájékoztató levelünkben. Kérjük a fentiek megértését és tudomásulvételét!