HÚSVÉTI HULLADÉKSZÁLLÍTÁS, ÉS ÜNNEPI NYITVA TARTÁS

ÜNNEPI HULLADÉKSZÁLLÍTÁS A hulladékszállítás 2020. április 10-én, pénteken VÁLTOZATLAN, kérjük edényeiket reggel 6 óráig helyezzék ki. 2020. április 13-án, hétfőn hulladékszállítást NEM végzünk!  A 2020. április 13-ai, hétfői hulladékszállításokat 2020. április 14-én, kedden végezzük!    ÜNNEPI NYITVATARTÁS Ügyfélszolgálati iroda ünnepi nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:   2020. április 10., péntek - ZÁRVA 2020. április 13., hétfő - ZÁRVA

Tájékoztató a közszolgáltatási díjfizetés felfüggesztésének lehetőségéről GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEKNEK

Tisztelt Ügyfeleink! Az alábbiakban olvashatják az NHKV Zrt. tájékoztatóját: Tájékoztató a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjfizetés felfüggesztésének lehetőségéről Kérelem formanyomtatvány_gazdálkodó szervezetek részéről a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételének és a díjfizetés felfüggesztésére VHG Nonprofit Kft.

ALCSÚTDOBOZON A LOMTALANÍTÁS ELMARAD!

TÁJÉKOZTATÓ!     Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a koronavírus további terjedésének mérséklése érdekében a   2020.03.28. NAPRA TERVEZETT  LOMTALANÍTÁS ELMARAD.   A lomtalanítás új időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.     További információt a www.vhg.hu honlapunkon találnak, vagy a 22/579-185-ös telefonszámon kérhetnek. Megértésüket köszönjük!  

TÁJÉKOZTATÁS- AGÁRD- GÁRDONY SZELEKTÍV SZIGET!

                                                                          TÁJÉKOZTATÓ! A kialakult járványügyi helyzet miatt, tájékoztatjuk, hogy a SZELEKTÍV SZIGET nem használható.   Az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.   Kérjük, hogy ezen időszakban válassza a 2020 évi tájékoztató levelünkben rögzített feltételek szerint a csatolt szállításinaptárunkban megadott napokon biztosított házhozmenő szelektívhulladékgyűjtést.   Naprakész információ honlapunkon (www.vhg.hu) megtalálható, vagy a 22/579-185-ös telefonszámon. Megértésüket köszönjük!

LOMTALANÍTÁST SZÜNETELTETJÜK!

TÁJÉKOZTATÓ!     Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a koronavírus további terjedésének mérséklése érdekében a   LOMTALANÍTÁST SZÜNETELTETJÜK!   A lomtalanítás új időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.     További információt a www.vhg.hu honlapunkon találnak, vagy a 22/579-185-ös telefonszámon kérhetnek. Megértésüket köszönjük!

!TÁJÉKOZTATÓ! - AGÁRDI ÜGYFÉLFOGADÁS HATÁROZATLAN IDEIG SZÜNETEL!

        TÁJÉKOZTATÓ! A kialakult járványügyi helyzet miatt, tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálati irodáinkban a személyes ügyintézést szüneteltetjük.   Az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.   Kérjük, hogy ezen időszakban válassza a továbbra is teljes kapacitással működő online ügyfélszolgálatot, a telefonos ügyfélszolgálatot, illetve eljuttathatja hozzánk megkeresését írásban, e-mail és postacímünkre. Naprakész információ honlapunkon (www.vhg.hu) megtalálható, vagy a 22/579-185-ös telefonszámon. Megértésüket köszönjük!

Pages